Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

44 Kempenhutten helemaal klaar voor De Schakel : prijzenpot van meer dan €13.000

De Schakel

Op zondag 25 augustus is het opnieuw de hoogdag voor alle fietsers : De Schakel mag je niet missen.   Leo Swaans, voorzitter: “Dit jaar wordt een topeditie. Met alles erop en eraan: verzorgde organisatie dankzij 44 enthousiaste verenigingen op de vertrekplaatsen, mooie routes, prijzenpot van meer dan €13.000.

De aanpak is niet veranderd: duidelijk afgepijlde routes  in 2 richtingen op rustige wegen. In de vertrek/rustplaatsen is altijd iets te beleven maar ze zijn allemaal verschillend. Overal is er Kempense gastvrijheid, animatie, vaak voor groot en klein, en er is iets om de inwendige mens te verstevigen.

Vertrek tussen 8 en 14 uur. De deelnameprijs is voor volwassenen €5,00. Voor kinderen tot 12 jaar slechts €1,00. Men krijgt al direct een wafel … en alle nodige info.

Er zijn ook dit jaar weer waardevolle prijzen zoals verblijven in Frankrijk, in het Zwarte Woud, in Tirol. Of in Kempense regio. Twee e-bikes en 2 kinderfietsen dankzij Oxford. K-DOOS bonnen en Bongobonnen en andere verrassingen dankzij onze gulle sponsors.   Voor de kinderen tot 12 jaar zijn aparte prijzen voorzien. Twee kinderfietsen als hoofdprijs.

Ook in 2024 zal De Schakel weer een plezant en sportief hoogtepunt zijn in de zomervakantie. Voor alle info www.schakel.be  Voor regio Herentals is VC Herentals aan de Herenthoutseweg opnieuw de Kempenhut.

De Schakel

Deel dit artikel